19 Nisan 2012 Perşembe

Karnibahar kızartması

Esimin ve benim en cok sevdiğimiz yemektir karnibahar kızartması yemeğini pek sevmez bende
Hep kızartmasını yapıyorum mecburen :) gerçi kızartmanın hangi turu sevilmezki ...

Ve tarif sizlerle

Ben büyük bir karnibaharin yarısını karnibaharlar yumusayincaya kadar haşladim .


Onlar haslanirken 2 yumurta , yarım çay bardagi süt , karabiber , tuz , kırmızı toz biber ve unla harmanlarım ne cok sulu nede cok koyu olucak ki karnibaharlara rahat bulayalım .
Karnibaharlari suzdukten sonra sıvı yağımızı tavaya koyup azıcık kızmasını bekliyoruz . Karnibahar parçalarını hazırladığımız karisimla bulayip kizartiyoruz . Afiyet olsun ...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder